Zboží 21 / 73
BEAUFOR Jablečný ocet z Normandského moštu, 5%, 250 ml
Kód: VN01 Produktové číslo: 3077318102303Tento prvotřídní jablečný ocet se vyrábí výhradně z cideru ve francouzském regionu Normandie.
Díky svým blahodárným účinkům je jedničkou mezi octy.
Výrobce:
BEAUFOR
Dostupnost: SKLADEM
BEAUFOR Jablečný ocet z Normandského moštu, 5%, 250 ml
Již více než století udržuje Beaufor dlouholetou tradici v oblasti produkci kvalitního octa a hořčice.
Protože jsou jejich chuti jemné a rafinované, ocet a hořčice jsou chutnými spojenci náročných kuchařů a jemných gurmánů. Produkty Beaufor jsou bezkonkurenční.
Ocet neobsahuje žádný alkohol. Procenta uvedená na láhvi se týká míry kyselosti.
Produkce octa je přirozený proces, který lze shrnout zhruba do dvou kroků: alkoholové kvašení a octové kvašení pod stálou kontrolou. Octy Beaufor jsou výsledkem přirozeného kvašení: jsou to bakterie „Mycoderma Aceti“, které promění alkohol obsažený ve víně nebo jablečném moštu v ocet. Filtrace, skladování a balení podléhají velmi přísným pravidlům, která zajišťují optimální ochranu octů.
Složení: jablečný ocet, konzervant: hydrogensiřičitan sodný.
Alergeny: hydrogensiřičitan sodný
Tyto octy jsou čistě přírodní, může se tedy tvořit na dně sediment. Tento není na závadu.
Kyselost: 5%.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 24kJ/6kcal,
tuky: 0,1g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g,
sacharidy: 0,6g z
toho cukry 0,2g,
vlákniny 0,4g,
bílkoviny 0,4g,
sůl 0,03g.
Obsah láhve: 250ml.
Vyrobeno ve Francii.
Skladovat na stinném místě.
Již více než století udržuje Beaufor dlouholetou tradici v oblasti produkci kvalitního octa a hořčice.
Protože jsou jejich chuti jemné a rafinované, ocet a hořčice jsou chutnými spojenci náročných kuchařů a jemných gurmánů. Produkty Beaufor jsou bezkonkurenční.
Ocet neobsahuje žádný alkohol. Procenta uvedená na láhvi se týká míry kyselosti.
Produkce octa je přirozený proces, který lze shrnout zhruba do dvou kroků: alkoholové kvašení a octové kvašení pod stálou kontrolou. Octy Beaufor jsou výsledkem přirozeného kvašení: jsou to bakterie „Mycoderma Aceti“, které promění alkohol obsažený ve víně nebo jablečném moštu v ocet. Filtrace, skladování a balení podléhají velmi přísným pravidlům, která zajišťují optimální ochranu octů.
Složení: jablečný ocet, konzervant: hydrogensiřičitan sodný.
Alergeny: hydrogensiřičitan sodný
Tyto octy jsou čistě přírodní, může se tedy tvořit na dně sediment. Tento není na závadu.
Kyselost: 5%.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 24kJ/6kcal,
tuky: 0,1g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g,
sacharidy: 0,6g z
toho cukry 0,2g,
vlákniny 0,4g,
bílkoviny 0,4g,
sůl 0,03g.
Obsah láhve: 250ml.
Vyrobeno ve Francii.
Skladovat na stinném místě.
S tímto zbožím kupují
Ortomio Marinované olivy „Mix Italia“, 212 ml
Kód:
OR01
BEAUFOR Francouzská hořčice dle starodavné receptury…
Kód:
MU04
Fini Krém z Balsamico di Modena s příchutí hříbků, P.…
Kód:
FIN253
Gurmano Pindžur HOT pálivý, 300g
Kód:
GM016H

SKLADEM
Lahodná barevná kombinace zelených a černých oliv se žlutými a červenými paprikami.

SKLADEM
Tato hořčice se vyznačuje vysokým obsahem hořčičného semínka, lehce drceného,…

SKLADEM
Exkluzivní glazura s příchutí hříbků z 90% octa balsamico z Modeny PGI, která vám…

SKLADEM
Pindzur je tradičná makedonská zeleninová směs podobná ajvaru. Vyrábí se výhradně z…
Zboží 21 / 73