Zboží 108 / 116
Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně, 210g - sklo
Kód: FAL02 Produktové číslo: 3230140002818Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně, 210g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
Složení: Hořčičné semínka, voda, bílé víno (19%) ( se siřičitany), ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 154kJ / 638kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g,
sacharidy: 1,9g,
-z toho cukry 1,7g,
bílkoviny: 7,1g,
sůl: 6,4g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
Složení: Hořčičné semínka, voda, bílé víno (19%) ( se siřičitany), ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 154kJ / 638kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g,
sacharidy: 1,9g,
-z toho cukry 1,7g,
bílkoviny: 7,1g,
sůl: 6,4g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Specifikace
Váha | 0.34 kg |
S tímto zbožím kupují
CAVIPOINT Kaviár z divok. lososa "KETA GOLD", 50g
Kód:
IKR706
Mamas Ajvar Home Made Fire hot Mamas, 290g
Kód:
M0163
Willie's Cacao Čokoláda Venezuelan Gold, Rio Caribe…
Kód:
WIL05
Edmond Fallot Dijonská hořčice, 210g - sklo
Kód:
FAL01

SKLADEM
Kaviár z jiker divokého lososa KETA z nemražené suroviny dle tradičních receptur.…

SKLADEM
Pečená červená paprika, pečený lilek, feferonky, slunečnicový olej, mořská sůl: 100%…

SKLADEM
Tak ceněná, jako zlato, je tato hořká čokoláda Willies z kakaových bobů z nejlepších…

SKLADEM
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s…
Zboží 108 / 116