Zboží 17 / 33
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 205g - sklo
Kód: FAL09 Produktové číslo: 3230140004409Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 205g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, silnou a ostrou chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky. Hladká a krémová struktura, funguje perfektně, když je spárována s vašimi oblíbenými salátovými nebo masovými pokrmy. Výborná je také na sendvičích.
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (17%) (se siřičitany), ocet, bazalka, (původ španělko) (8%), sůl, bazalková mouka, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, kurkuma.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 557kJ / 135kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 1,5g,
-z toho cukry 1,4g,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,4 g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, silnou a ostrou chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky. Hladká a krémová struktura, funguje perfektně, když je spárována s vašimi oblíbenými salátovými nebo masovými pokrmy. Výborná je také na sendvičích.
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (17%) (se siřičitany), ocet, bazalka, (původ španělko) (8%), sůl, bazalková mouka, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, kurkuma.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 557kJ / 135kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 1,5g,
-z toho cukry 1,4g,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,4 g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
S tímto zbožím kupují
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným…
Kód:
FAL48
Can Bech K aperitivu - Hříbková pěna s kozím sýrem, sklo 115g
Kód:
CB34
Can Bech K masu - Karamelizované cibulky, sklo 135g
Kód:
CB28
Can Bech K rybě - Mangové čatní se zeleným pepřem, sklo 130g
Kód:
CB32
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo
Kód:
FAL66

SKLADEM
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena,…

SKLADEM
Tato pěna je v kombinaci hřibu a kozího sýra. Vytváří příjemnou harmionii v ústech.…

SKLADEM
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s…

SKLADEM
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu.…

SKLADEM
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní…
Zboží 17 / 33