Domů / Novinky

Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 105g - sklo

Kód: FAL46 Produktové číslo: 3230140002726
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
Výrobce: Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 105g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.


Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, sůl, aromatické byliny, listy estragonu (0,9%), přírodní mouka z estragonu, cukr, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 592kJ / 142kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 5,2g,
-z toho cukry 2,2g,
bílkoviny: 7,6g,
sůl: 6,2 g.

Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Stojí za pozornost
BEAUFOR Francouzská hořčice dle starodavné receptury "L´Ancienne", 200g BEAUFOR Francouzská hořčice dle starodavné receptury… Kód: MU04
NA DOTAZ
Tato hořčice se vyznačuje vysokým obsahem hořčičného semínka, lehce drceného,…
Detail
S tímto zbožím kupují
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 105g - sklo Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným… Kód: FAL48
SKLADEM
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena,…
Detail
Can Bech K masu - Karamelizované cibulky, sklo 135g Can Bech K masu - Karamelizované cibulky, sklo 135g Kód: CB28
SKLADEM
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s…
Detail
Can Bech K rybě - Mangové čatní se zeleným pepřem, sklo 130g Can Bech K rybě - Mangové čatní se zeleným pepřem, sklo 130g Kód: CB32
SKLADEM
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu.…
Detail
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo Kód: FAL66
SKLADEM
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní…
Detail
Edmond Fallot Degustační sada ochucených hořčic, 4x25g sklo Edmond Fallot Degustační sada ochucených hořčic, 4x25g sklo Kód: FAL111
SKLADEM
Tato degustační sada obsahuje 4x 25g skleničky. Klasickou krémovou dijonskou hořčici,…
Detail