Zboží 24 / 25
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo
Kód: FAL66 Produktové číslo: 3230140003679Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
Složení: Voda, hořčičné semínka z Burgundy, ocet, sůl, aromatické byliny, listy z estragonu (původ Francie) (0,9%), antioxidant: E224 (siřičitany) 0,2%přírodní mouka z estragonu, kyselina: E330, cukr, kurkuma,
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 592kJ / 142kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 5,2g,
-z toho cukry 2,2g,
bílkoviny: 7,6g,
sůl: 6,2 g.
Hmotnost: 200g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
Složení: Voda, hořčičné semínka z Burgundy, ocet, sůl, aromatické byliny, listy z estragonu (původ Francie) (0,9%), antioxidant: E224 (siřičitany) 0,2%přírodní mouka z estragonu, kyselina: E330, cukr, kurkuma,
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 592kJ / 142kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 5,2g,
-z toho cukry 2,2g,
bílkoviny: 7,6g,
sůl: 6,2 g.
Hmotnost: 200g
Vyrobeno ve Francii.
Specifikace
Váha | 0.07 kg |
S tímto zbožím kupují
Becks Cocoa BIO rozpustná čokoláda "NUDE" s hořkou…
Kód:
BC1150F
Arnaud Kraličí terina s Tymiánem, 280g
Kód:
ARN282
Arnaud Farmářská terina s hříbkem "LABEL ROUGE", 180g
Kód:
ARN075
Avon & Ragobert Králičí terina s hořčicí, 180g
Kód:
A&R21
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem,…
Kód:
FAL07

SKLADEM
Organická vanilka Bourbon z Madagaskaru ve své nejčistší formě. Tak čistá. Sotva…

SKLADEM
Jemně kořeněný králík v praktické uzavíratelné sklenici. Bez barviv a konzervačních látek.

SKLADEM
Lahodna terina s vysokým obsahem masa s hříbkem.

SKLADEM
S tímto receptem se Avon & Ragobert vrací ke skvělé klasice francouzské kuchyně.…

SKLADEM
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena…
Zboží 24 / 25