Domů / Koření, sůl a octy / Hořčice

Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo

Kód: FAL66 Produktové číslo: 3230140003679
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
Výrobce: Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Edmond Fallot Dijonská hořčice s estragonem, 25g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.


Složení: Voda, hořčičné semínka z Burgundy, ocet, sůl, aromatické byliny, listy z estragonu (původ Francie) (0,9%), antioxidant: E224 (siřičitany) 0,2%přírodní mouka z estragonu, kyselina: E330, cukr, kurkuma,

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 592kJ / 142kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 5,2g,
-z toho cukry 2,2g,
bílkoviny: 7,6g,
sůl: 6,2 g.

Hmotnost: 200g
Vyrobeno ve Francii.
S tímto zbožím kupují
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem, 25g - sklo Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem,… Kód: FAL67
SKLADEM
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena…
Detail
Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně, 210g - sklo Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně, 210g - sklo Kód: FAL02
SKLADEM
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
Detail
Edmond Fallot Dijonská hořčice, 105g - sklo Edmond Fallot Dijonská hořčice, 105g - sklo Kód: FAL41
SKLADEM
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s…
Detail
Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 180g Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 180g Kód: JB11
SKLADEM
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině…
Detail
Ducs de Gascogne Husí Foie Gras z Jihozápadu Francie v bloku (plech), 65g Ducs de Gascogne Husí Foie Gras z Jihozápadu Francie v… Kód: DGS48
SKLADEM
Foie Gras v bloku - rozemleté kousky husího či kachního foie gras spojené do…
Detail