Zboží 22 / 33
Edmond Fallot Dijonská hořčice s provensálským kořením, 105g - sklo
Kód: FAL45 Produktové číslo: 3230140006526Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě
Výrobce:
BEAUFOR
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Dijonská hořčice s provensálským kořením, 105g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě.
Složení: Voda, hořčičné semínka, červené papriky (16%), ocet, sůl, česnek, paprika, mouka, extra panenský olivový olej, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 145kJ / 602kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g,
sacharidy: 5,3g,
-z toho cukry 3,9g, ,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,1 g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě.
Složení: Voda, hořčičné semínka, červené papriky (16%), ocet, sůl, česnek, paprika, mouka, extra panenský olivový olej, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 145kJ / 602kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g,
sacharidy: 5,3g,
-z toho cukry 3,9g, ,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,1 g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
S tímto zbožím kupují
Avon & Ragobert Myslivecké trio terin (hrubozrnných…
Kód:
A&R11
Gourmet Partners Extra panenský olivový olej &…
Kód:
GPL02
Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 90g
Kód:
JB37
Gourmet Partners Extra panenský olivový olej &ČESNEK,…
Kód:
GPL01

SKLADEM
Set francouzských terin (hrubozrnných paštik) od Avon & Ragobert je dokonalým…

SKLADEM
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních…

SKLADEM
Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací…

SKLADEM
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních…
Zboží 22 / 33