Zboží 14 / 25
Edmond Fallot Dijonská hořčice se zeleným pepřem, 210g - sklo
Kód: FAL03 Produktové číslo: 3230140002610Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Dijonská hořčice se zeleným pepřem, 210g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, sůl, zelený pepř (3%), antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 148kJ /613kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 3,2g,
-z toho cukry 1,3g,
bílkoviny: 7,3g,
sůl: 6,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, sůl, zelený pepř (3%), antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 148kJ /613kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 3,2g,
-z toho cukry 1,3g,
bílkoviny: 7,3g,
sůl: 6,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Specifikace
Váha | 0.34 kg |
S tímto zbožím kupují
Avon & Ragobert Kachní Rilletes, 180g
Kód:
A&R07
Gourmet Partners Extra panenský olivový olej &…
Kód:
GPL05
Snowdonia Sýr Cheddar TRUFFLE TROVE, extra zralý s…
Kód:
SNOW024
Doporučujeme
Gurmano Oranžové papričky plněné sýrem HOT palivé, 290g
Kód:
GM032

SKLADEM
Objevte kachní rillety Avon & Ragobert - pomalu pečené kachní maso. Perfektní s malými…

SKLADEM
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, ztradičních přírodních…

SKLADEM
POSLEDNÍ KUS SKLADEM. Truffle Trove, zabalený do čistě bílého vosku, je luxusní…

SKLADEM
Miniaturní křupavě oranžové papričky plněné krémovým měkkým sýrem. Nezaměnitelná chuť…
Zboží 14 / 25