Zboží 7 / 25
Edmond Fallot Hořčice s medem a octem Balsamico, 105g - sklo
Kód: FAL52 Produktové číslo: 3230140003723Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Hořčice s medem a octem Balsamico, 105g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
Složení: voda,hořčičná semínka (původ Burgundy-Francie) , cukr, ocet , med (7,5%),sůl, ocet Balsamico z Modena PGI (původ Itálie) (3%), vinný ocet, hroznový mošt*, antioxidant: Disiřičitan draselný (0,1%) , kyselina: kyselina citrónová, kurkuma,. *Se siřičitany. po otevření skladujte v chladničce.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 828kJ / 198kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g,
sacharidy:18g,
-z toho cukry17g,
bílkoviny: 6,2g,
sůl: 5,8g.
Hmotnost: 205g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
Složení: voda,hořčičná semínka (původ Burgundy-Francie) , cukr, ocet , med (7,5%),sůl, ocet Balsamico z Modena PGI (původ Itálie) (3%), vinný ocet, hroznový mošt*, antioxidant: Disiřičitan draselný (0,1%) , kyselina: kyselina citrónová, kurkuma,. *Se siřičitany. po otevření skladujte v chladničce.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 828kJ / 198kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g,
sacharidy:18g,
-z toho cukry17g,
bílkoviny: 6,2g,
sůl: 5,8g.
Hmotnost: 205g
Vyrobeno ve Francii.
Specifikace
Váha | 0.2 kg |
S tímto zbožím kupují
Edmond Fallot Dijonská hořčice, 210g - sklo
Kód:
FAL01
Edmond Fallot Dijonská hořčice se zeleným pepřem, 105g - sklo
Kód:
FAL43
Meditea Pochoutka s kozím sýrem a sušenými rajčaty, sklo 90g LR
Kód:
LR10-L32
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem,…
Kód:
FAL07

SKLADEM
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s…

SKLADEM
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání…

SKLADEM
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské…

SKLADEM
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena…
Zboží 7 / 25