Zboží 100 / 118
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 205g - sklo
Kód: FAL08 Produktové číslo: 3230140005000Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 205g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, med '8,3%), sůl, cukr, medový chléb z Dijon (1,7%) (s lepkem a vejci), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomerače. Může obsahovat siřičitany
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g,
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, med '8,3%), sůl, cukr, medový chléb z Dijon (1,7%) (s lepkem a vejci), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomerače. Může obsahovat siřičitany
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g,
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Specifikace
Váha | 0.35 kg |
S tímto zbožím kupují
Snowdonia Sýr Cheddar RUBY MIST, s portským vínem, 200g
Kód:
SNOW08
Snowdonia Sýr Cheddar LITTLE BLACK BOMBER, extra uleželý, 200g
Kód:
SNOW01
Edmond Fallot Dijonská hořčice se zeleným pepřem, 105g - sklo
Kód:
FAL43
Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně, 105g - sklo
Kód:
FAL42
Snowdonia Sýr Cheddar BEECHWOOD, uzený na dřevě, 200g
Kód:
SNOW09

SKLADEM
Hedvábně hladký zralý sýr Čedar z Wallesu doprovázený chutí portského vína a brandy.…

SKLADEM
Tento extra uleželý CHEDDAR s hladkou, krémovou a jedinečnou texturou a chutí je…

SKLADEM
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání…

SKLADEM
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.

SKLADEM
Díky lehké ořechové textuře a jemným kouřovým odstínům, tento sýr přirozeně uzený na…
Zboží 100 / 118