Zboží 53 / 112
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 25g - sklo
Kód: FAL68 Produktové číslo: 3230140005062Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem,si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou a perníkovou příchuť.
Výrobce:
Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 25g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda,hořčičné semínka z Burgundy, ocet, med (8,3%), sůl, cukr,medový chléb z Dijon (1,7%), (lepek, vejce), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomeranče. Může obsahovat siřičitany.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 25g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda,hořčičné semínka z Burgundy, ocet, med (8,3%), sůl, cukr,medový chléb z Dijon (1,7%), (lepek, vejce), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomeranče. Může obsahovat siřičitany.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 25g
Vyrobeno ve Francii.
S tímto zbožím kupují
BEAUFOR Červený vinný ocet s hroznovým moštem Cépage…
Kód:
VN08
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 105g - sklo
Kód:
FAL49
Willie's Cacao Rozpustná hořká čokoláda Medelin…
Kód:
WIL61
Mamas Ajvar Home Made hot Mamas, 550g
Kód:
M0163x
Edmond Fallot Dijonská hořčice s vlašskými ořechy 210g - sklo
Kód:
FAL04

SKLADEM
Vůně tohoto sladkého červeného octu vyvolávají červené plody, jako jsou borůvky,…

SKLADEM
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a…

SKLADEM
Tato horká rozpustná čokoláda je naprosto čistá a plná chutí. Pro výrobu se používájí…

SKLADEM
Pečená červená paprika, pečený lilek, feferonky, slunečnicový olej, mořská sůl: 100%…

SKLADEM
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z…
Zboží 53 / 112