Domů / Novinky

Edmond Fallot Hrubozrnná hořčice na bílém víně, 105g - keramika

Kód: FAL32 Produktové číslo: 3230140002566
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.
Výrobce: Edmond Fallot
Dostupnost: SKLADEM
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Edmond Fallot Hrubozrnná hořčice na bílém víně, 105g - keramika
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.


Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (16,7%) (se siřičitany), ocet, sůl, plevy z hořčičných semínek, cukr, koření.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 619kJ / 149kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8g,
sacharidy: 3,6g,
-z toho cukry 2,1g,
bílkoviny: 7,2g,
sůl: 5,9g.

Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
S tímto zbožím kupují
Gourmet Partners Extra panenský olivový olej & HŘIB DUBOVÝ, sklo, 0,25 l

Gourmet Partners Extra panenský olivový olej & HŘIB… Kód: GPL04
SKLADEM
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, ztradičních přírodních…
Detail
Ortomio Sun-dried rajčata marinovaná s bylinkami, 314 ml Ortomio Sun-dried rajčata marinovaná s bylinkami, 314 ml Kód: OR201
SKLADEM
Ortomio Sun-dried rajčata marinovaná s bylinkami.
Detail
Can Bech K masu - Karamelizované cibulky, sklo 135g Can Bech K masu - Karamelizované cibulky, sklo 135g Kód: CB28
SKLADEM
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s…
Detail
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 105g - sklo Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným… Kód: FAL48
SKLADEM
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena,…
Detail
Can Bech K aperitivu - Hříbková pěna s kozím sýrem, sklo 115g Can Bech K aperitivu - Hříbková pěna s kozím sýrem, sklo 115g Kód: CB34
SKLADEM
Tato pěna je v kombinaci hřibu a kozího sýra. Vytváří příjemnou harmionii v ústech.…
Detail