Domů / Olivy a oleje

Gourmet Partners Extra panenský olivový olej & CITRON, sklo, 0,25 l

Kód: GPL05 Produktové číslo: 8594174930932
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, ztradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma.Je zvláště vhodný do salátů, na ryby, mořské plody, carpaccio, omáčky.
Dostupnost: SKLADEM
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
Gourmet Partners Extra panenský olivový olej & CITRON, sklo, 0,25 l
Složení: extra panenský olivový olej (97,7%), citron (2,2%), citronové aroma.

Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota: 3382 kJ /822 kcal,
tuky: 91 g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g,
mono-nenasycené: 68 g,
polynenasycené: 8,6 g,
sacharidy: 0 g,
-z toho cukry 0 g,
bílkoviny: 0 g,
sůl: 0 g.

Země původu: Španělsko.
Objem: 250 ml.
S tímto zbožím kupují
BEAUFOR Francouzská hořčice s VLAŠSKÝMI OŘECHY (Moutarde aux noix), 200g BEAUFOR Francouzská hořčice s VLAŠSKÝMI OŘECHY (Moutarde… Kód: MU02
NA DOTAZ
Tato kombinace hořčice a paté z vlašských ořechů je vhodná zejména pro ochucení salátů,…
Detail
Grashoff Tmavý čokoládový krém se solí z Murray-River, sklo, 250g Grashoff Tmavý čokoládový krém se solí z Murray-River,… Kód: GS1417
SKLADEM
Stále ještě netradiční spojení čokolády a soli se snoubí v sametově hořkém čokoládovém…
Detail
Grashoff Tmavý čokoládový krém s výtažkem z chilli, sklo, 250g Grashoff Tmavý čokoládový krém s výtažkem z chilli, sklo, 250g Kód: GS1414
SKLADEM
Čím dál více oblíbená a na starém kontinentu stále ještě objevovaná kombinace tmavé…
Detail
Grashoff Tmavý čokoládový krém s červenými pomeranči ze Sicílie, sklo, 250g Grashoff Tmavý čokoládový krém s červenými pomeranči ze… Kód: GS1411
NA DOTAZ
Horké sicilské slunce ve šťavnatých rudých pomerančích najdete v každé skleničce…
Detail
Grashoff Mléčný čokoládový krém s lískovými oříšky, sklo, 250g Grashoff Mléčný čokoládový krém s lískovými oříšky, sklo, 250g Kód: GS1421
NA DOTAZ
Mléčná čokoláda a kousky lískových oříšků, to je jako výlet do dětství. Fantazii, jak…
Detail